De Poster met de vernieuwde huisstijl van de markt
De Poster met de vernieuwde huisstijl van de markt PKN Renkum-Heelsum

Lentebazaar en Boekenmarkt bij de Protestantse Kerk Renkum-Heelsum

8 mei 2022 om 20:32 Lokaal Deel je nieuws

Na 2 jaar zonder de bazaar is het nu gelukkig weer mogelijk de bazaar te laten plaatsvinden. Het is een kroonjaar! Voor de 75ste keer en nu georganiseerd door de gefuseerde Protestantse Kerk van Renkum-Heelsum!

Op vrijdagavond 13 en zaterdag 14 mei wordt in en rond de Protestantse Kerk aan de Kerkstraat in Renkum weer de grote jaarlijkse bazaar gehouden, inclusief een grote boeken- en rommelmarkt. Alle populaire onderdelen doen weer mee. Ook het rad van avontuur, met veel mooie prijzen van de plaatselijke winkeliers, de oliebollenkraam en de barbecue zullen niet ontbreken. Voor de rommelmarkt, de boekenmarkt en de diverse speciale kramen zijn afgelopen maanden heel veel mooie spullen ingeleverd bij de kerk: kleine meubelen, curiosa, goede kleding, speelgoed, tassen en sjaals, huishoudelijke apparaten en elektronica, planten, boeken, platen en cd’s, enz.

.

Het interieur van de kerk lijkt tijdens de bazaardagen op dat van een grote boekhandel, met ca. 30.000 boeken, op rubriek gesorteerd. Boekenliefhebbers kunnen er weer hun hart ophalen in alle rubrieken, ook voor de vakantietijd. Dit jaar is er een opvallend groot aanbod aan mooie kinderboeken, kunst en geschiedenis, oude bladmuziek en antiquarische uitgaven.

De opbrengst van de bazaar  komt geheel ten goede aan het onderhoud van het kerkgebouw en het kerkenwerk. 

De openingstijden van de bazaar: vrijdagavond 13 mei van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 14 mei van 10.00 tot 15.30 uur.

advertentie
advertentie