Conditie verbeteren bij de STW bostraining
Conditie verbeteren bij de STW bostraining STW

Gratis Bostraining van STW

9 mei 2022 om 15:06 Sport Deel je nieuws

Op maandag 16 mei organiseert Schaatstrainingsgroep Wageningen (STW) een gratis “Bostraining”. De Bostraining is een lekkere training in de buitenlucht gericht op verbetering van de C-C-C: Conditie, Coördinatie en Core-stability. Meer fitheid en kracht door een betere conditie. Soepel, doelgericht bewegen met minder risico op blessures door een betere coördinatie. Sterkere rug en buikspieren met een betere core-stability. De training vindt in het bos op de Wageningse berg. Het trainingsmateriaal bestaat uit de natuurlijke hindernissen, zoals trappen, hellingen, zandpaden, en je eigen lichaamsgewicht.

Behalve goede buitensportschoenen, sportkleding, en een fles water heb je verder niets nodig. De training wordt gegeven door de KNSB gediplomeerde trainers en is afgestemd op jeugd (t/m 12 jaar), junioren (tot 18 jaar) en volwassenen.

STW nodigt alle Wageningers van harte uit om gratis en geheel vrijblijvend mee te doen aan de bostraining. Aanmelden kan via accie@stw-site.nl Verzamelen op de Scheidingslaan 1, 6704 PA Wageningen (rotonde Wageningseberg, N225 vanaf Renkum). Aanvang 18:15u - Einde ca. 20:00 u Na afloop is er voor alle deelnemers een kleine attentie

advertentie
advertentie