vanaf links: Rijks Optiek, Boutique 12, voorzitter SAF, wethouder Jasper Verstand, Steppin' Out, Fashion.
vanaf links: Rijks Optiek, Boutique 12, voorzitter SAF, wethouder Jasper Verstand, Steppin' Out, Fashion. (Foto: Berry de Reus fotografie)

Steppin' Out Fashion wint etalagewedstrijd

De grootste drukte rond de 75ste Herdenking is voorbij, dus tijd om te kijken welke etalage in Oosterbeek de winnaar is geworden van de Airborne Etalagewedstrijd 2019. Wethouder Jasper Verstand van de gemeente Renkum reikte de prijzen uit. De eerste prijs ging naar Steppin’ Out Fashion in Oosterbeek.

OOSTERBEEK - De drie genomineerde ondernemers zijn Steppin’ Out Fashion, Boutique 12 en Rijks Optiek. De laatste twee kregen van de Stichting Airborne Feelings september 1944 een gedeelde tweede prijs, aangezien het moeilijk was om een keuze te maken.

Wethouder Verstand gaf nog een korte terugblik op de grote drukte rond de herdenkingen. "Vele evenementen trokken de aandacht voor de 75e Herdenking, maar vooral de ontmoetingen met veteranen waren top", zei hij.

De stichting Airborne Feelings gaat stoppen met haar activiteiten en heeft de redactie van de Airborne Krant overgedragen aan Stichting Airborne-Region. Voorzitter Paul Tirion keek met voldoening terug op de afgelopen tien jaar van de activiteiten. Het voorbeeld van de Airborne etalages is ook in Arnhem, Huissen en in het dorp Renkum overgenomen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden