Foto: berrydereusfotografie.nl
Foto: berrydereusfotografie.nl

Wouter Hoge nieuwe fractievoorzitter VVD Renkum

Per 1 november aanstaande is Wouter Hoge de opvolger van Ton de Boer als nieuwe fractievoorzitter van de Renkumse VVD. Ton de Boer gaat door als raadslid en blijft uiteraard verbonden aan de fractie. Het afgelopen jaar traden de fractievoorzitters van Groen Links en D66 al af om plaats te maken voor jongere raadsleden.

RENKUM - Ook bij de VVD wordt nu ruimte gemaakt. Ton de Boer: "Hoewel ik met veel passie en plezier het fractievoorzitterschap heb ingevuld, is het nu een goed moment om een stapje opzij te doen en ruimte te maken voor de volgende generatie. Wouter is een zeer kundige opvolger waar ik veel vertrouwen in heb."

Wouter Hoge (40) is getrouwd, is vader van drie kinderen en woont in het dorp Renkum. In het dagelijks leven is hij directeur bij een zorginstelling met vestigingen in Noord- en Midden-Limburg en Oost-Brabant. Hij is voor zijn tweede periode gemeenteraadslid namens de VVD. Wouter Hoge: "Ton is een zeer goede fractievoorzitter. Ik zal mijn best moeten doen om dat te evenaren. Het is ook een financieel zware periode voor onze gemeente momenteel, het is alle hens aan dek. Toch neem ik graag die verantwoordelijkheid op mij om ook in dit soort tijden als fractievoorzitter te werken aan een sterke en toekomstbestendige liberale gemeente die ruimte geeft aan haar inwoners."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden