Filatelievereniging de Veluwezoom

Filatelievereniging de Veluwezoom

RENKUM - Bijna iedereen heeft wel iets gespaard waar hij of zij naarstig naar speurde. Speldjes, buttons, stripboeken, automerkschildjes en ga zo maar door. Ook nu nog staan bij de supermarkten jongeren voor de deur te wachten op zegeltjes voor vitamientjes, voetbalplaatjes, flippo’s en wat nog al niet meer. De tijd dat verzamelen als iets voor oudere mannen werd gezien, is achterhaald.

De ontspanning om met een collectie bezig te zijn en overal te zoeken naar bijvoorbeeld die ene nog ontbrekende zegel, is een fantastische hobby. Niets geeft zoveel voldoening dan na eindeloos zoeken tussen een grote hoeveelheid prachtige postzegels, net die ene te vinden die nog ontbreekt om de collectie compleet te maken.

Elke vierde maandag in september tot en met mei komen de leden van de Filatelievereniging de Veluwezoom van 19.30 tot 22.00 uur bijeen in de conversatiezaal van de serviceflat Hoog Heelsum aan de Kuijpersweg 6 in Renkum om onder andere zegels te ruilen. Zowel jong als oud is welkom om met de vereniging en de leden kennis te maken en hun enthousiasme te delen met deze ontspannende hobby.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden