CHRC-doelman Antoon Reuvers wordt voor de tweede keer geklopt. (foto: gertbudding.nl)
CHRC-doelman Antoon Reuvers wordt voor de tweede keer geklopt. (foto: gertbudding.nl) (Foto: )

CHRC ook na zes wedstrijden nog geen punt

Zondag vierde klasser CHRC heeft na zes competitiewedstrijden nog geen punt behaald. Op het Wilhelminasportpark kwam de formatie van trainer Chika Okere te kort en verloor van SC Groessen met 1-4.

RENKUM – De afspraken waren duidelijk, maar trainer Okere kreeg geen medewerking van de spelers. Tijdens de pauze spuwde de coach ook luidkeels zijn ongenoegen, maar het had geen enkel effect. Okere had in zijn team enige mutaties toegepast.

De 17-jarige doelman Robin Ronk startte op de bank, voor hem speelde de 41-jarige Antoon Reuvers. De technisch begaafde Richard Budding schoof door naar het middenveld om de aanval te stuwen, maar subtopper Groessen heerste op het middenveld en bracht de achterhoede van CHRC vaak in verlegenheid. CHRC kon krap twintig minuten de nul vasthouden.

Groessen wist wel raad met het ondeskundig uitverdedigen van de Renkumers en scoorde beheerst: 0-1. Vier minuten later viel de 0-2. Na de uitbarsting van Okere tijdens de rust kwam CHRC hoopvol uit de kleedkamer. Maar al vlot stond het 0-3. Niet veel later viel ook de nummer vier. Michel Kinkelder maakt het enige Renkumse doelpunt: 1-4.

Meer berichten