Intocht Sint Nicolaas

HEELSUM - Op zaterdag 16 november zal Sint Nicolaas in Heelsum arriveren. De Sint doet dit door een rondtocht door Heelsum te maken. Aan het einde van deze tocht wordt de Goedheiligman officieel ontvangen in de muziektent aan de Prins Bernhardlaan.

De rondgang zal starten om ongeveer 14.00 uur op hoek van de Dopheidelaan en de Bennekomseweg. Tijdens zijn tocht wordt de Sint vergezeld door zijn gevolg. Aan de kinderen die langs de route staan worden pepernoten uitgedeeld. De rondtocht wordt muzikaal begeleid door de Drumband Heelsum.

Vanaf ongeveer 15.00 uur verzorgen Heelsum Harmonie en T2muziek met en door hun leerlingen, voor de wachtenden op de Sint, bij de muziektent een muzikaal programma zodat het gezellig wachten wordt. Daar wordt ook door DKOD de mogelijkheid geboden om te oefenen met het werpen van pakjes. In dit geval het werpen in een korfbalkorf in plaats van in de schoorsteen.

De Sint zal rond 15.30 uur bij de muziektent officieel verwelkomd worden door een lid van het college van B en W van de Gemeente Renkum en de ondernemersvereniging Unicum, die de intocht ook dit jaar weer georganiseerd heeft.

De Sint zal de volgende route afleggen: Bennekomseweg, Hoek Dopheidelaan/Bennekomseweg, Bennekomseweg, Klein Amerikaweg, Airborneweg, Hackettweg, Bennekomseweg, Hogenkampseweg, Esdoorndreef, Bram Streeflandweg, Doornenkampseweg, Koningserf, Tamboer, Gardiaan, Doornenkampseweg, Barend Ferwedastraat, Bart Crumstraat, Patrimoniumweg, Utrechtseweg, Kerkweg, Kastanjelaan, Utrechtseweg, Prins Bernhardlaan, Papyruslaan en zal eindigen bij de muziektent.

 

        


                

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden