De Notenkraker volgens Kazou

OOSTERBEEK - In december 2019 vindt een aantal keren de kerst-familie-voorstelling 'De Notenkraker volgens Kazou' plaats in Theaterzaal Kazou aan de Ireneweg 16 in Oosterbeek. Humoristisch, eigengereid, absurdistisch, verrassend, maar met de prachtige muziek van Tsjaikovski.

De sfeer bij het kerstdiner van de familie Stahlbaum verandert totaal als de Suikerfee onder de tafel wordt gevonden. Het tot dan toe saaie leven van de jongste broer wordt danig opgeschud en hij komt in een achtbaan van emoties en absurde voorvallen terecht. Pas na een dolle reis door de sneeuw, langs Bethlehem en Kitzbühel, heeft hij haar eindelijk een moment voor zichzelf.

De productie is in handen van Hans Salemink en de choreograaf is Adriaan Luteijn. De voorstelling duurt anderhalf uur, inclusief pauze. Een kaartje kost 15,00 euro per persoon. Bezoekers die in het bezit zijn van een Gelrepas betalen 7,50 euro.

'De Notenkraker volgens Kazou' wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard CultuurFonds, Gemeente Renkum en C.S. Oolgaardtstichting. Kijk voor meer informatie op www.theaterwerkplaatskazou.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden