Najaarsbijeenkomst Hulpdienst Voor Elkaar

Afgelopen dinsdag hield de Hulpdienst Voor Elkaar (HVE) een bijeenkomst voor de vrijwilligers van de HVE om die allemaal in het zonnetje te zetten.

RENKUM - De ongeveer veertig vrijwilligers werden ontvangen met koffie of thee met wat lekkers en niet te vergeten: muziek. Die werd verzorgd door de Tuesday Night Fever Jazzband. Na een welkomstwoord door de voorzitter, Piet van Elk, werd het woord gevoerd door John Erkelens. Als voorzitter van de Rechtswinkel Renkum gaf hij de presentatie 'Wat we doen en hoe we het doen'. Uiteraard werd er ook genoemd wat de Rechtswinkel niet doet. Het was een boeiend verhaal. Voor de telefoonwachten en vrijwilligers goed om te weten wat er nog meer aan mogelijkheden zijn binnen de gemeente Renkum. Na een aperitief, werd het voortreffelijke buffet geopend, geheel verzorgd door het personeel van De Beken. Door alle vrijwilligers werd er met smaak van gegeten.

Daarna gaf de secretaris, Peter Hofschreuder, nog een toelichting op de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Er werd verschillend over gedacht, maar de tendens was toch wel om de VOG voor de vrijwilligers verplicht te stellen. Het bestuur van de HVE zal zich daar verder over buigen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden