Lekker volleyballen kan bij Nuovo
Lekker volleyballen kan bij Nuovo R. Wurster

Ruimte voor recreanten en beginners bij volleybalvereniging Nuovo!

4 december 2022 om 22:48 Overig Deel je nieuws

Volleybalvereniging Nuovo heeft er veel nieuwe recreatieve spelers bij. Dat aantal liep zo op dat zelfs een wachtlijst moest worden ingevoerd. Sinds oktober 2022 is daarom een tweede recreantenteam gestart op maandagavond. En zijn er plannen voor volleybal-voor-beginners, Start2Volley.

Misschien komt het door het WK Damesvolleybal, dat er zoveel animo is voor het spel, zonder dat er de behoefte is om wedstrijden te spelen. De recreantenteams bestaan uit een mix van heren en dames, die al wat jaren ervaring hebben of zelfs competitie hebben gespeeld. Zij trainen en spelen onderling partijtjes. Daarbij draait het om lekker ballen, fanatiek tijdens het spel, sportief in het veld en gezellig met elkaar.

Met de komst van het nieuwe team is er ruimte voor extra leden die recreatief willen volleyballen. We spelen op maandagavond van 21.00-22.30 uur in de sporthal in Doorwerth (Dalweg 1). Trainer Henk van Velzen verzorgt diverse oefeningen, waarna partijtjes volgen. Iedereen is welkom om te kijken of direct vrijblijvend mee te trainen. We spelen geen systemen. Je draait gewoon een positie door. Zo vult iedereen elke positie in. En kan je een keer niet? Dan zien we je een volgende keer weer.

Maar heb jij nog geen ervaring met volleybal en wil je het wel eens proberen? Of ken jij iemand die graag zou willen starten met volleyballen, maar waarvoor het niveau van onze recreanten of competitieteams te hoog is? Iemand die de grondbeginselen wil leren om daarna door te kunnen stromen richting recreatief of competitief volleybal? We hebben plannen voor een Start2Volley-groep. Start2Volley is er voor enthousiastelingen die willen kennismaken met volleybal. We geven aandacht aan de basisvaardigheden, spelinzicht en balvaardigheid. Zo kunnen onervaren volwassenen kennismaken met het volleybalspel en kijken of dat bij hen past.

Ben je zelf geïnteresseerd of ken je iemand die wil volleyballen (familie, vrienden, collega’s)? Kijk voor meer informatie over recreatief volleyballen op: https://nuovovolleybal.nl/cms/indoor/recreanten/ of stuur een mail naar vst@nuovovolleybal.nl.

Kijk voor meer informatie over Start-2-volley op: https://nuovovolleybal.nl/cms/indoor/start2volley/ of stuur een mail naar start2volley@nuovovolleybal.nl. Of kom gerust op maandagavond langs in de sporthal in Doorwerth!

advertentie
advertentie