Burgemeester Agnes Schaap reikte vorige week de prijzen uit aan de drie winnaars.(foto: berrydereusfotografie.nl)
Burgemeester Agnes Schaap reikte vorige week de prijzen uit aan de drie winnaars.(foto: berrydereusfotografie.nl) (Foto: berrydereusfotografie.nl)

Prijswinnaars fotowedstrijd gemeentegids Renkum

Theo Zonsveld uit Oosterbeek is de winnaar van de fotowedstrijd voor de gemeentegids van Renkum 2020. Zijn foto van het bekende 'azalealaantje' bij Landgoed Duno in Heveadorp is een jaar lang te zien op de voorkant van de nieuwe gids. Dinsdag 26 november reikte burgemeester Agnes Schaap in het gemeentehuis de prijzen uit aan de drie winnaars.

RENKUM - De tweede prijs ging naar Nadine van de Kraats, met haar foto van het 'visgat' achter de papierfabriek in Renkum na een hevige onweersbui. Michiel van Druten ontving voor zijn foto, genomen in de Oosterbeekse Uiterwaarden, de derde prijs. Hun foto's zijn verzekerd van een mooie plek in de gemeentegids. Als beloning ontvingen alle drie de winnaars, uit handen van burgemeester Schaap, hun foto op forex en een cadeaukaart van 75 euro (eerste plaats), 50 euro (tweede plaats) en 25 euro (derde plaats). Dit prijzengeld werd beschikbaar gesteld door Akse Media BV, de uitgever van de gids. De jury bestond uit burgemeester Schaap, Communicatie gemeente Renkum en fotograaf Berry de Reus. Voor de nieuwe gemeentegids werd afgelopen zomer een fotowedstrijd uitgeschreven. Inwoners uit de gemeente Renkum konden foto's insturen van hun favoriete en herkenbare plek in de gemeente. Burgemeester Agnes Schaap: "Dit heeft weer prachtige plaatjes opgeleverd voor onze gemeentegids. Daar zijn wij heel blij mee. Wij maken deze gids namelijk niet alleen voor onze inwoners, maar willen dit ook graag samen met hen doen. Ik wil alle inzenders bedanken voor hun deelname." Naast de drie prijswinnende foto's zijn ook zeker tien andere inzendingen gebruikt voor de nieuwe gemeentegids. De gemeentegids wordt huis-aan-huis verspreid. De gids wordt niet bezorgd bij brievenbussen met een nee/nee-sticker én een nee/ja-sticker, maar is voor geïnteresseerden wel op te halen bij de receptie in het gemeentehuis. Ook is de gemeentegids online beschikbaar op www.renkum.nl/gemeentegids en via de Gemeentegids App voor op de smartphone of tablet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden