John Schouten is vijftig jaar lid van CHRC en wordt gehuldigd door voorzitter Paul Leertouwer (rechts). (foto: gertbudding.nl)
John Schouten is vijftig jaar lid van CHRC en wordt gehuldigd door voorzitter Paul Leertouwer (rechts). (foto: gertbudding.nl) (Foto: )

Veel jubilarissen Renkumse sportclubs

Door Gert Budding

De Renkumse voetbalverenigingen CHRC, RVW, Redichem en tafeltennisvereniging Kracht en Vriendschap hielden afgelopen weekend de Nieuwjaarsreceptie. Lovende woorden waren er voor de jubilarissen en de vele vrijwilligers waarop de clubs onverbiddelijk drijven.

RENKUM – Kracht en Vriendschap voorzitter Anette Pancras bedankte diverse leden van de club en had bewondering voor het achtste team dat volgens haar boven zichzelf uitsteeg. Daarbij kondigde de voorzitter de komst van de nieuwe trainer Daphne Dieker aan, die haar zus Suzanne opvolgt in het Renkumse. Ook zij is profspeelster. "Zowel Daphne als haar zus zijn aangetrokken om de jeugd maar ook senioren te trainen." RVW-voorzitter Dick van Deest mocht Hennie Rutjes (71) huldigen vanwege het feit dat de Renkumer 60 jaar lid is van de club. Tino Lefferink (40 jaar), Stef Koenders (25), Kees-Jan van Veen en Suzanne Stoffers ieder 25 jaar lid. Ook de vrijwilligers Jacob Overeem, Ghyslaine, Tjeerd Bon en Emile Vermeer werden in het zonnetje gezet evenals de bestuurders Richard Veldt en Heleen Mulder. Redichem kijkt naar de toekomst. Voorzitter Coen Beenen: "Komend jaar zullen we een nieuw beleidsplan moeten opstellen en met elkaar kijken naar de doelstellingen voor de toekomst, maar ook naar het voetbal in Renkum en Heelsum in financieel en sportief opzicht. We moeten gaan bepalen in welke mate van samenwerking met RVW en CHRC wij zouden willen. Henk Jansen, Piet Jansen, Rini van Ernst, Eric van Silfhout, Erik van Ernst, Lideke Capel, Gerrit Hartog en Joost Hofman zijn veertig jaar lid. Henk Bosveld, Geurt Heykamp, Gert Jan Bulten, George Hammer, Titus Bosscha en Simon Lise 25 jaar. In het volle clubhuis van CHRC werd John Schouten met alle egards omringt vanwege zijn vijftig jarig lidmaatschap. Voorzitter Paul Leertouwer roemde ook Adri de Leeuw, Fred Schuurman en Timo Jans die elk een kwart eeuw lid zijn van de voetbalclub. Sportief gaat het momenteel niet voor de wind bij de oranje blauwen. Positief is de terugkeer van spelbepaler Remco Verweij."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden