Coverband 3XTRA
Coverband 3XTRA Eigen foto

Woeste Koningsnacht in Concertzaal Oosterbeek

22 maart 2023 om 17:30 Lokaal Deel je nieuws

Op woensdagavond 26 april staan de deuren van de Concertzaal weer wagenwijd open voor iedereen die wil dansen, feesten en ontmoeten! Oranjevereniging Oosterbeek slaat hiervoor de handen ineen met Stichting Cultuur & Co. Bij dit Oranjefeest van het jaar wordt in Oosterbeek flink uitgepakt en wordt daadwerkelijk iedere centimeter van de Concertzaal benut!

In de grote zaal zal Coverband 3XTRA gaan optreden. Deze ervaren band heeft een dansbaar repertoire bestaande uit de beste disco, pop, rock en dance hits. Het is een heerlijke partyband met een vette live-sound voor een gegarandeerde feestavond! Speciaal voor koningsnacht komt saxofonist Franklin met deze band mee naar Oosterbeek! De sets van deze live band worden afgewisseld met muziek van DJ Richmeister. De Rijnzaal wordt omgetoverd tot een waar Oranjecafé waarbij DJ Lucebelle de bekende Hollandse Hits en Nederlandstalige meezingers ten gehore zal brengen. Schraap je keel en ken je klassiekers, want dit Oosterbeekse Oranje café is bar gezellig! In kroeg De Klikspaan en ook op het terras van de Concertzaal is er plek om even op adem te komen en vele andere dorpsgenoten te ontmoeten!

Kortom, een Woeste Koningsnacht om te dansen, feesten en te ontmoeten onder het dak van de 150 jaar oude Concertzaal! Kom samen met buren, sportmaatjes, schoolpleinouders en muziekvrienden! Voor meer informatie en tickets www.concertzaal-oosterbeek.nl

Tickets in voorverkoop €15, aan de deur €17,5 (indien niet uitverkocht), deze Koningsnacht zal nog lang nagalmen!

De organisatie van deze avond is in handen van Stichting Cultuur & Co en Oranjevereniging Oosterbeek. Stichting Cultuur & CO heeft als doelstelling culturele activiteiten te organiseren in de Concertzaal Oosterbeek. Van kindervoorstellingen tot klassieke concerten en van muziekavonden tot aan theatervoorstellingen. Oranjevereniging Oosterbeek organiseert al ruim honderd jaar feesten ter gelegenheid van de verjaardag van de Koning of Koningin, ook activiteiten als de 4 mei herdenking en 5 mei vieringen worden door Oranjevereniging Oosterbeek georganiseerd.

DJ Lucebelle
Saxofonist Franklin
advertentie
advertentie