Crossover Oosterbeek. (foto: Paul Kuijpers
Crossover Oosterbeek. (foto: Paul Kuijpers

Bigband Crossover op Valentijnsdag

OOSTERBEEK - Crossover Oosterbeek verzorgt dit jaar een onvergetelijk optreden samen met verschillende vocalisten. Op Valentijnsdag, 14 februari vanaf 20.00 uur, wordt Lebret zalen & events omgetoverd tot een intieme zaal waar met allerlei bekende nummers de liefde wordt gevierd. De bekende klanken van onder meer ‘Radar Love’, ‘Feeling Good’ en Bruno Mars’ ‘Locked out of Heaven’ zullen zorgen voor een unieke avond.

En alsof dat nog niet genoeg is: er wordt ook een heuse dansvloer gecreëerd. De voetjes kunnen van de vloer tijdens de klanken van Crossover of tussendoor als dj S’bastian zijn liefde voor muziek laat blijken.

Crossover is twee jaar geleden gestart in de huidige samenstelling. De bigbandformatie speelde afgelopen twee jaar al de Concertzaal in Oosterbeek plat tijdens de drukbezochte ‘Top 2000 Sing-A-Long’ en samen met verschillende vocalisten zullen ze ook op 14 februari weer zorgen voor een unieke avond.

Tickets voor deze avond zijn verkrijgbaar bij de bandleden, bij Meijer & Siegers Oosterbeek en online via www.crossover-oosterbeek.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden