Bruidspaar
Bruidspaar (Foto: CARJ studio)

De Open Toptrouwlocatie Route

WOLFHEZE - De Open Toptrouwlocatie Route is de manier voor bruidsparen om de perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden. Door heel Nederland openen per editie gemiddeld 250 trouw- en/of feestlocaties hun deuren. Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp behoort ook tot deze locaties en neemt komende editie deel op zaterdag 1 februari.

Bruidsparen kunnen op die dag Hotel-Restaurant De Buunderkamp vrijblijvend bezichtigingen. Door middel van een rondleiding kunnen zij de sfeer van het bos en de industriële kas proeven. De Buunderkamp zorgt deze dag ook voor een bruiloft sfeer. Zo krijgen bruidsparen een goed beeld van hoe een ceremonie op hun zelf uitgekozen plek in het bos eruit kan komen te zien, hoe de dinertafels gedekt kunnen worden en hoe de indeling van een huwelijksfeest in het bos kan zijn. Tijdens deze dag hebben bruidsparen de mogelijkheid om samen met de trouwspecialisten alle wensen en mogelijkheden te bespreken voor een bosbruiloft. Het uitgestrekte bos is ook uitgerust met mooie buitenbuffetten, een stretchtent, zitjes en tafels die bruidsparen allemaal kunnen zien op de routedagen.

Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route staan er ook trouwbranche leveranciers klaar om de bruidsparen te informeren. Bovendien ontvangen de bezoekers een gratis Fletcher Trouwen shopper met cadeau. Kijk voor meer informatie over De Buunderkamp op www.trouwenbijfletcher.nl/nl/locatie/buunderkamp.

Meer berichten