Kasteelse Klusjes Klaren met Ridder Wilg

DOORWERTH - Op woensdag 26 februari is er, doorlopend tussen 11.00 en 17.00 uur, een speciale klusjesmiddag op kasteel Doorwerth. Geldersch Landschap & Kasteelen laat kinderen graag kennismaken met het Gelders erfgoed. Deze woensdag kunnen zij op speelse wijze leuke en nuttige klusjes klaren in het kasteel.

Kasteel Doorwerth is een stoer middeleeuws kasteel. Op het kasteel werd gefeest, gedanst en soms zelfs gevochten door ridders. Maar meestal moest er hard gewerkt worden en ook kinderen kregen weleens klusjes. Tijdens de klusjesmiddagen kunnen kinderen Ridder Wilg en andere kasteelmensen helpen met hun taken. Het zijn geen saaie of stomme klusjes, het zijn juist leuke en soms spannende, en zeker nuttige ‘Kasteelse klusjes’ om te klaren. Bij de kassa krijgen de kinderen, die mee willen doen, de klussenlijst mee.

Reserveren is niet nodig. De kosten bedragen 11,50 euro per persoon en voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar 8 euro. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders betalen 3 euro op vertoon van hun jaarkaart.

Meer berichten