Op dinsdag 25 februari kunnen bezoekers van kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen op bezoek bij Professor Bombasticus.
Op dinsdag 25 februari kunnen bezoekers van kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen op bezoek bij Professor Bombasticus.

Professor Bombasticus op kasteel Doorwerth

Op dinsdag 25 februari kunnen bezoekers van kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen op bezoek bij Professor Bombasticus. Hij brouwt dan, bovenin een geheime kamer in het kasteel, een rokerige heksensoep waaruit een verdwenen wereld op komt borrelen.

DOORWERTH - Heel lang geleden woonden er reuzen op de Veluwe en zwom er in de Rijn het Rijnmonster. In die tijd vochten de ridders van kasteel Doorwerth tegen een magische wereld, die tegenwoordig verdwenen lijkt maar slechts slaapt als een draak in de donkere gangen onder het kasteel. De ridders hadden een toverdrank. Help de professor mee die toverdrank opnieuw te maken.

Deze voorstelling is geschikt voor alle leeftijden en vindt plaats om 13.00, 14.30 en 16.00 uur en duurt ongeveer een uur. Het kasteel sluit om 17.00 uur. De kosten bedragen 14,50 euro per persoon en 8 euro voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders betalen 3 euro op vertoon van hun jaarkaart.

Reserveren voor deze voorstelling is noodzakelijk en uitsluitend online mogelijk in de voorverkoop via www.glk.nl/doorwerth.

Meer berichten