Aniek Mulder (links), trainer Andy Blom en Ronne Budding zijn enthousiast. (foto: gertbudding.nl)
Aniek Mulder (links), trainer Andy Blom en Ronne Budding zijn enthousiast. (foto: gertbudding.nl) (Foto: )

Tennisvereniging Bakkershaag krijgt impulsen

Door Gert Budding

Het promotieteam van de Renkumse tennis- en padelvereniging Bakkershaag is enthousiast en heeft plannen. Op 15 maart houdt de vereniging op de banen van het multifunctioneel centrum Doelum voor nieuwe en bestaande leden een open dag. De gespecialiseerde jeugdtrainer Andy Blom en de professionele trainers van House of Tennnis geven dan gratis clinics voor jong en oud, op elk niveau.

RENKUM – Bakkershaag beschikt over vijf tennisbanen en twee padelcourts. “Besluit je lid te worden van de vereniging”, vertellen de organisatrices Ronne Budding en Aniek Mulder, “dan krijg je als senior twee keer gratis les van trainer Andy Blom. Als nieuw junior lid draai je twee keer gratis mee in de groepsles”, zeggen de dames enthousiast en willen met de open dag Bakkershaag weer een boost geven met een groeiende ledenlijst. Bakkershaag biedt aantrekkelijke proeflidmaatschappen vanaf dertig euro. De organisatrices willen de Renkumse tennis- en padelvereniging meer impulsen geven. “Jaarlijks zijn er evenementen, de KNLTB-competitie, Open toernooien en de Gelderse Padel kampioenschappen”, zegt Ronne Budding. “Maar ook voor de recreatieve spelers zijn er voldoende mogelijkheden om op ieder niveau het spel te verbeteren”, vult Aniek Mulder aan. “Dat kan op de toss-avonden donderdags en nieuwe leden toss op zondag.”

Bakkershaag heeft trainer Andy Blom aangetrokken en ondersteunt de tenniskids-competitie. “Kinderen spelen dan op jonge leeftijd op gewenst niveau wedstrijdjes waardoor de doorstroming naar een hoger niveau versnelt”, weet Ronne Budding. “De tenniskids-competitie wordt door Bekkershaag volledig uit eigen middelen gesubsidieerd.” Tennis en Padelvereniging Bakkershaag werk samen met House of Tennis, een trainerscollectief gespecialiseerd op Tennis&Padelsport. “Met die trainers willen we het maximale uit de mogelijkheden van onze seniorenspelers halen en kennis-en competitienetwerk uitbreiden”, besluiten de dames in koor.

www.rtvbakkershaag.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden