Foto:

Burgemeester feliciteert 100 jarige mevrouw Pierunek

HEELSUM - Woensdag 6 mei bereikte Hennie Pierunek – Peperkamp de respectabele leeftijd van 100 jaar. Burgemeester Agnes Schaap heeeft mevrouw Pierunek persoonlijk gefeliciteerd met dit heugelijke feit.

Mevrouw Hennie Pierunek – Peperkamp, door velen tante Hennie genoemd, werd geboren op 6 mei 1920. Samen met haar man Wilhem Pierunek runde zij een kapsalon in Renkum. De kapsalon en de naam Pierunek was en is nog steeds bekend in Renkum.

Uit het huwelijk is één zoon geboren, Willy Pierunek. Na het overlijden van haar man heeft mevrouw Pierunek ruim 25 jaar samengewoond met de heer Henk Nulden. Beide waren zij zeer actief voor de carnavals vereniging. Mevrouw Pierunek naaide met veel plezier carnaval outfits voor de vereniging. De heer Henk Nulden was Prins Carnaval en zat ook in de Raad van Elf. Ook biljarten, bingo in Renkum en Wageningen, knutselen, de muziekvereniging Excelsior en de gezelligheid met de stacaravan op de camping in Kesteren waren hobby’s en activiteit die zij samen deelden.

Door een val in haar huis in 2017 was zelfstandig wonen voor mevrouw Pierunek helaas niet meer mogelijk. In het verzorgingstehuis waar zij nu woont heeft zij het erg naar haar zin en heeft zij haar 100e verjaardag gevierd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden