Nieuwe locatie management Renkums huis


Foto:

Nieuwe locatie management Renkums huis

Veel instanties maken gebruik van het ‘Renkums huis’

“Het werd steeds drukker in het Huis van Renkum en konden daarom steeds moeizamer een kamer inplannen voor overleg en individuele- en privégesprekken.” Er hoefde geen verhuisauto voor te rijden om het secretariaat van het Huis van Renkum naar een andere bestemming te verplaatsen. Pal tegenover de huidige locatie heeft manager Nilay Külci een nieuw onderdak in het voormalige pand van Lingerie at Home, dat nu onder de naam Label 8 gevestigd is in het centrum.

Door Gert Budding

RENKUM – Begin deze maand tekende Külci het huurcontract namens en is content met de nieuwe kantoorruimte. Er was voor het secretariaat weinig ruimte in het huidige pand waar overigens nog steeds de gebruikelijke activiteiten worden gehouden.

“Door intensief gebruik kwam het steeds vaker voor dat we op zoek moesten naar alternatieve overlegruimte en voor individuele gesprekken”, zegt Külci. “Het kwam ook regelmatig voor dat medewerkers en collega’s van Renkum voor Elkaar de kantoorruimte niet konden gebruiken om genoemde feiten.”

Külci zag de noodzaak in en ijverde voor grotere kantoorruimte en gooide haar voelsprieten uit. “We hebben de afgelopen jaren naar een andere ruimte gekeken, ook met partners, maar dat heeft vooralsnog niet kunnen resulteren in een oplossing. Toen ineens deed de kans zich voor om een kleine winkelruimte aan de overkant van het Huis van Renkum tegen een gereduceerde prijs te huren. Een extra kantoor- en gespreksruimte, die net die adem geeft die we in een 1,5 m samenleving kunnen gebruiken.” Het Huis van Renkum blijft de uitvalsbasis, de fysieke locatie en onmisbare huiskamer voor de vele bezoekers, vrijwilligers en overige organisaties in Renkum. “Het Huis van Renkum is uitgegroeid tot een spil in de buurt en maakt deel uit van een zeer uitgebreid netwerk van welzijns-, zorg- en overige maatschappelijke organisaties, deels opererend vanuit het platform Renkum voor Elkaar”, doceert Külci. “Onze huidige locatie beschikt over een grote ‘huiskamer’ en biedt wekelijks activiteiten voor speciale doelgroepen. “Maar ook de rechtswinkel, de huurdersvereniging, lokale initiatieven, Het Dorpsplatform maken gebruik van het Huis van Renkum.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden