Fluitensemble 6Sense waarvan Speulman een aantal jaar deel uitmaakte
Fluitensemble 6Sense waarvan Speulman een aantal jaar deel uitmaakte (Foto: Speulman)

Fluitspelers gezocht voor op te richten ensemble

REGIO - T2muziek wil fluitisten de mogelijkheid geven tot samen fluitspelen en optreden. Voor dit doel wil T2muziek een fluitgroep starten die maandelijks samen oefent. Fluitisten uit Renkum en omgeving zijn van harte welkom om zich aan te melden.

Linda Speulman, fluitdocent bij T2muziek, gaat dit ensemble begeleiden. Speulman is uitvoerend fluitiste onder andere opgeleid aan de Royal Academy of Music in Londen. Zij speelt in de grotere symphonie orkesten en treedt op als soliste samen met harp en piano. Daarnaast is zij docent, onder andere bij T2muziek in Heelsum. “Fluitspelen in je eentje kan natuurlijk prima,” zegt Speulman, “maar het is veel leuker om samen te spelen, bijvoorbeeld in een fluitensemble. We kunnen al van start gaan bij aanmelding van vier fluitisten.” In overleg met de deelnemers wil ze de fluitgroep vormgeven. Ze denkt aan een frequentie van één keer per maand oefenen, maar in overleg kan dat anders ingevuld worden. In de repetities zullen samenspel, klankvorming en intonatie een belangrijke rol spelen.

Mensen die het leuk vinden om in een fluitensemble te spelen of die graag individuele fluitlessen willen volgen kunnen contact opnemen via info@t2muziek.nl. Kijk voor meer informatie op www.t2muziek.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden