Arjen Knulst (links) en Joachim van den Emden gaan ervoor zorgen dat het de deelnemers aan de OTV Zomer Challenge aan niets ontbreekt.
Arjen Knulst (links) en Joachim van den Emden gaan ervoor zorgen dat het de deelnemers aan de OTV Zomer Challenge aan niets ontbreekt. (Foto: Dick Martens)

OTV kijkt uit naar de Zomer Challenge

'We beginnen op 1 juli en de afsluiting is op 30 september'

Door Dick Martens

Ook de sportwereld werd niet gespaard door de Corona-pandemie. Sportparken werden gesloten, trainingen konden niet meer doorgaan en wedstrijden en toernooien verdwenen van de kalender. Tot opluchting van de verenigingen en hun leden is daar inmiddels ook weer het nodige perspectief. De activiteiten kunnen weer worden opgestart en dat gebeurde uiteraard ook bij de Oosterbeekse Tennis Vereniging (OTV). De prachtige gravelbanen konden weer worden betreden en ook gingen de ‘Padellers’ weer aan de slag en op het vernieuwde terras kon weer genoten worden van een hapje en een verfrissend drankje. Voor wedstrijden en toernooien is het weliswaar nog te vroeg, maar zeker niet voor de Zomer Challenge, een nieuw initiatief om weer lekker actief te zijn of te gaan worden op de Oosterbeekse tennisbanen.

OOSTERBEEK – Terwijl er door de OTV-jeugd, ondanks dat na wekenlange stralende zonneschijn er nu wat buitjes het gravel besproeien, fanatiek wordt getraind, geven Joachim van den Enden en Arjen Knulst tekst en uitleg over het aanstaande initiatief en het grotendeels vernieuwde clubhuis. ,,De insteek van de Zomer Challenge is dat wij bij OTV mensen die nu hier geen lid zijn, maar wel eens kennis willen maken met tennis of padel”, legt van den Enden, verantwoordelijk voor de communicatie en pr bij OTV en lid van de sponsorcommissie, uit. ,,Maar ook sporters die straks een zomerstop hebben, of mensen die niet op vakantie gaan, dagen wij uit om te gaan deelnemen. De Zomer Challenge begint op 1 juli en we sluiten af op 30 september. Deelnemen kan vanaf 13 jaar en er kan dan vrij getennist worden, maar ook padellen. Is er behoefte om daarnaast ook lessen te volgen, dan is die mogelijkheid, tegen betaling, er ook. Die lessen worden dan op een professionele wijze ingevuld door de trainers van House of Tennis.”

Clubhuis en terras vernieuwd

Deelnemen aan de nieuwe uitdaging kan tegen een sterk gereduceerd tarief. ,,Voor deelnemers van 13-18 jaar is dat € 30,00 en voor deelnemers vanaf 18 jaar is dat maar € 40,00. Aan het einde van ‘de Challenge-periode’ wordt er afgesloten met een toernooi, waar de deelnemers met elkaar nog leuke wedstrijdjes kunnen spelen en een mooie slotdag hebben.” Daar gaan dan het vernieuwde clubhuis en terras zeker een prominente rol in spelen. ,,Zeker”, bevestigt trainer Knulst, die met Score 2 ook de nieuwe uitbater is van het clubhuis. ,,We hebben de inrichting en het terras een fraaie metamorfose gegeven. We serveren goede koffie, heerlijke speciale biertjes uit een van de acht tappunten, maar ook kan er genoten worden van heerlijke koude of warme borrelhapjes. Wij zijn blij dat er weer getennist kan en mag worden en kijken uit naar de Zomer Challenge.”

Voor meer informatie over de Zomer Challenge of de inschrijving kan er contact worden opgenomen via: ledenadministatie@OTV-oosterbeek.nl of via de website van OTV: www.otv-oosterbeek.nl/zomer_challenge

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden