Niet alleen het voltallige bestuur was vanochtend aanwezig in werkkleding, maar ook het damesteam van de Renkumse voetbalclub.Foto: gertbudding.nl
Niet alleen het voltallige bestuur was vanochtend aanwezig in werkkleding, maar ook het damesteam van de Renkumse voetbalclub.Foto: gertbudding.nl (Foto: )

Voetbalvereniging CHRC frist accommodatie op

RENKUM – Opvallend dat er na diverse gesprekken over een fusie of samenwerkingsverband tussen de voetbalverenigingen Duno uit Doorwerth en de Renkumse clubs Redichem, RVW en CHRC, laatstgenoemde club zaterdag is gestart met het opfrissen van het clubhuis. En dat oogst enige bevreemding. Maar CHRC-bestuurder Peter van Dam komt met een aannemelijke verklaring. “De gesprekken die zijn geweest tussen de clubs heeft nog niet geleid tot een daadwerkelijk besluit. Daar zal ook wel een poosje overheen gaan. Maar het verhaal erachter is dat enkele sponsors bereid waren om de vereniging de helpende hand toe te steken en willen dat er dan ook direct gehandeld wordt. Daarom worden de vloeren, plafonds en wanden in de kleedkamers opgefrist. We hebben bewust niet gekozen voor een totale renovatie.” CHRC heeft 50.000 euro in bouwdepot. “Met behulp van veel sponsors kost het opknappen ons nog geen 7.000 euro. We willen niet dat de leden, waaronder ook jeugdleden, straks in een vieze kleedkamer komen. Temeer dat door de huur van het kunstgrasveld en het opknappen van de accommodatie, contributieverhoging heeft plaats gevonden. Als bestuur vinden wij dat iets tegenover moet staan.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden