Foto:

KinderzwerfboekStation gaat op reis deze zomer

WOLFHEZE - Na een tijd zonder school en bieb weten de kinderen ons KinderzwerfboekStation in Wolfheze prima te vinden. Alle niveaus zijn aanwezig en worden nog steeds door giften regelmatig aangevuld. Bij KinderzwerfboekStation ‘In de Pipowagen’ kan ieder kind een boek uitzoeken ook in de Zomervakantie.

Een kinderzwerfboek is een boek met een zwerfsticker op de kaft. Iedereen kan een kinderboek uit zwerven sturen, zodat andere kinderen ze kunnen lezen. Het kinderzwerfboekstation 'in de pipowagen' is één van de 3.600 plekken in Nederland waar je boeken kunt halen en brengen. Je vindt ze allemaal op www.kinderzwerfboek.nl.

Vanaf zaterdag 11 juli is de pipowagen op reis door Wolfheze. Deze zomer verlaat de Pipowagen zijn vertrouwde plekje aan de Parallelweg 3 in Wolfheze, om op bezoek te gaan bij iemand die al van kinds af aan is opgegroeid met een pipowagen en weet hoe je voor zo'n karretje moet zorgen. Wil je precies weten waar hij is? Kom dan naar de Parallelweg voor een routebeschrijving en een kaart.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden