Foto:

Van leerling leidinggevende naar weddingplanner

Door Gert Budding

‘Kennismaking gesprek is vrijblijvend”

Als leerling leidinggevende raakte zij onder de indruk van een groot evenement op Papendal waarin zij een behoorlijk aandeel had. “Dat past bij mij, voelde me trots”, zegt Tess Visser. De trots overheerste en kreeg een vervolg. De Renkumse is nu weddingplanner en eigenaar van W.E.-plan weddings & events.

RENKUM - Maar Tess Visser heeft meer pijlen op haar boog. “Naast het organiseren van bruiloften en overige evenementen ben ik ook ‘BABS’, trouwambtenaar.” Haar bedrijf is onlangs opgestart en Tess Visser (30) werkt momenteel in het sportcafé van MFC Doelum. “Daar kan ik verder ervaring opdoen en wellicht dat ik in Doelum ook festiviteiten kan organiseren”, vertelt zij. “De kracht is ook waar ik mijn geluk uithaal, ervoor te zorgen dat mensen terug kunnen kijken op een fantastische dag met een warm geluksgevoel.” Een groot event of een bruiloft wordt niet zomaar even in elkaar geflanst.

“Voor het plannen en organiseren van een bruiloft komt ontzettend veel kijken voor het toekomstige bruidspaar”, weet weddingplanner Tess Visser. Dat zijn voor mij uitdagingen, de persoonlijkheden van de personen moeten op die dag sterk worden belicht. Ik kan ervoor zorgen dat iedereen het gevoel heeft om op zijn manier te trouwen, ongeacht het budget”, al dus de enthousiaste Tess Visser. “Afhankelijk van de wensen, zijn er verschillende mogelijkheden. Van onlineadvies tot het volledig uithanden nemen van de gehele organisatie van het toekomstige bruidspaar of evenement. Uiteraard blijf ik nauw contact houden bij de te nemen stappen. Daarom heb ik onlineweddingplanner ontwikkeld. Een tool waarbij ik de opdrachtgevers aan de hand van een aantal vragen een moodboard schets en waarop een overzicht ontstaat hoe de ideeën voor de bruiloft samen komen. Dat zorgt voor inspiratie”, zegt de enthousiaste Tess Visser. Het kennismaking gesprek gaat via haar website en is vrijblijvend.
www.we-plan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden