Saskia Paulissen
Saskia Paulissen Saskia Paulissen

Vier de Boekenweek met de workshop ‘De vijf talen van de liefde’ in de Bibliotheek Oosterbeek

29 maart 2022 om 12:31 Lokaal Deel je nieuws

Beleef de 87e editie van de Boekenweek van 9 tot en met 18 april in de Bibliotheek Oosterbeek. In deze jaarlijkse campagne staat literaire (non-) fictie centraal. Dit jaar is het thema ‘Eerste liefde’. Ook de Bibliotheek Oosterbeek staat in het teken van de Boekenweek: dinsdagavond 12 april kun je meedoen aan een workshop waarin je ontdekt wat jouw liefdestaal is én leer je ook de taal van je partner spreken. Zo weet je niet alleen hoe je het beste jouw liefde kunt tonen, maar heb je ook sneller door wanneer jouw partner jou laat zien dat hij of zij van je houdt.

Het thema ’Eerste liefde’

We hebben er vast allemaal herinneringen aan, die allereerste liefde. Er ging een wereld voor je open vol spanning en euforie, maar ook vol onzekerheid en verdriet. Om woorden te geven aan dat warme gevoel, aan die verwarring en heimwee, wenden we ons telkens weer tot de dichters en de schrijvers. En waar vind je meer dichters en de schrijvers dan in de bibliotheek? Kom naar de Bibliotheek Veluwezoom en leen een boek van een van jouw favorieten.

De vijf talen van de liefde

Een relatie hebben betekent ook communiceren met elkaar. En dat gaat een stuk makkelijker als je elkaars taal spreekt, ook in de liefde. Een liefdestaal is de manier waarop jij jouw liefde uit. De Amerikaanse relatiecoach Garry Chapman ontdekte dat er vijf manieren zijn waarop mensen dit doen. Aan de hand van dit boek geeft relatiecoach- en theatermaakster Saskia Paulissen haar kijk op ‘De vijf talen van de liefde’. Wat is jouw liefdestaal? En spreken jij en je partner dezelfde taal? Je komt erachter tijdens deze leuke, herkenbare workshop!

Hoe, wat, wanneer

De workshop ‘De vijf talen van de liefde’ is dinsdag 12 april van 19.30 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Oosterbeek, Generaal Urquhartlaan 1. Toegang: € 10,00 voor niet-leden en € 7,50 voor leden met een standaard abonnement. Plusleden kunnen gratis deelnemen aan de workshop. Reserveren: www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda of 026-333 49 82.

Meer info: www.bibliotheekveluwezoom.nl/boekenweek

advertentie
advertentie