Kennismaken met dorpshuis Ons Middelpunt tijdens Open Huis

31 maart 2022 om 15:04 Lokaal Deel je nieuws

Doorwerth – Dorpshuis Ons Middelpunt houdt vrijdag 8 april een Open Huis voor de inwoners van Doorwerth/Heveadorp en belangstellenden.  Het team van het dorpshuis maakt die dag graag kennis met hun buurtgenoten en de buurt kan kennis maken met hun dorpshuis.  Volgens de organisatie is er nog wel het nodige “werk in uitvoering”, maar veel van de inrichting is weer op orde en activiteiten zijn al volop aan de gang.
Tijdens dit Open Huis mogen inwoners hun eigen activiteitenwens aan de activiteitenwensboom hangen. Daarmee maken zij direct kans dat hun activiteit ook zal worden uitgevoerd in het dorpshuis.

Vorige jaar namen enkele organisaties een aandeel in de opstart van een dorpshuis voor Doorwerth en Heveadorp. Uiteindelijk was het Renkum voor Elkaar die samen met een aantal vrijwilligers hun schouders eronder zetten waardoor er nu weer een dorpshuis is ontstaan. Vanwege de coronomaatregelen was er nog geen gelegenheid om eerder een Open Huis te organiseren. Men kan binnenlopen aan de Mozartlaan 2 in Doorwerth tussen 16:00 – 20:00 uur. Er is een doorlopend programma met een hapje en een drankje.

advertentie
advertentie