Geke Stegeman, Chantal Merlijn en de andere vrijwilligers van de Eettafel zorgen iedere week voor de nodige gezelligheid en smaakvolle maaltijden bij de Eettafel in Ons Middelpunt.
Geke Stegeman, Chantal Merlijn en de andere vrijwilligers van de Eettafel zorgen iedere week voor de nodige gezelligheid en smaakvolle maaltijden bij de Eettafel in Ons Middelpunt. PR

Samen eten bij de Eettafel in dorpshuis Ons Middelpunt

28 juli 2022 om 14:28 Overig Deel je nieuws

Doorwerth - Sinds enkele maanden is het weer mogelijk om rond het middaguur van een gezamenlijke maaltijd te genieten in dorpshuis Ons Middelpunt. De vrijwilligers van de sociale Eettafel presenteren iedere week een gezonde, lekkere en betaalbare maaltijd voor de inwoners van Doorwerth en Heveadorp. Met uiteraard de nodige gezelligheid en aandacht voor elkaar. Naast de donderdag gaat men binnenkort uitbreiden met de dinsdag. De Eettafel kan dan ook nog mensen gebruiken die willen meehelpen. Men zoekt nog mensen voor taken in de voorbereiding, het uitserveren en het contact met de bezoekers. Ook nodigt men inwoners met ideeën en wensen rondom koken en eten uit om deze te komen delen. Vervolgens wordt samen bekeken of en hoe deze gerealiseerd zouden kunnen worden. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met dorpshuis Ons Middelpunt: (026) 881 0257, info@onsmiddelpunt.nl of even binnenlopen tijdens de openingstijden.

advertentie
advertentie