Afbeelding
Stichting Cultuur & CO

Terug naar de jaren 90 en 00’s in de Concertzaal

21 oktober 2022 om 18:43 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 26 november 2022 is het weer tijd om te dansen en te feesten in de Concertzaal in Oosterbeek. Na een zeer geslaagd Koningsnachtfeest gaan we nu terug naar de nineties en naar de zeros. DJ Alex neemt je tijdens deze Woeste Herfstavond mee naar de vele uiteenlopende hits die deze periode rijk was. 

Niet alleen zullen allemaal bekende nummers te horen zijn, ook de videoclips zullen worden vertoond op een groot scherm. TMF en MTV zullen daarmee herleven. En dat alles onder een gigantische spiegelbol van meer dan een meter doorsnede. 

De zaal gaat open om 20:30 uur en het feest begint een half uur later. Kom je voor 21:15 binnen dan ontvang je ook nog een welkomstdrankje. 

Een Woeste Herfstavond dus om te dansen, feesten en te ontmoeten onder het dak van de 150 jaar oude Concertzaal! Kom samen met buren, sportmaatjes, schoolpleinouders en muziekvrienden!

De organisatie van deze avond is in handen van Stichting Cultuur & Co. De stichting heeft als doelstelling culturele activiteiten te organiseren in de Concertzaal Oosterbeek. Van kindervoorstellingen tot klassieke concerten en van muziekavonden tot aan theatervoorstellingen. Voor meer informatie en tickets www.concertzaal-oosterbeek.nl

advertentie
advertentie