Spelbeeld van de wedstrijd tegen Flitsend Beeld
Spelbeeld van de wedstrijd tegen Flitsend Beeld Rens v O.

Het wordt nog spannend voor Vollvo

5 december 2022 om 22:43 Overig

Het wordt nog spannend voor Vollvo

OOSTERBEEK Promotie is altijd leuk en daar speel je ook voor, maar vooraf was het al duidelijk dat handhaving in de C poule voor volleybalvereniging Vollvo uit Oosterbeek moeilijk zou zijn. Na een goede start in de competitie werd het steeds moeilijker, omdat de tegenstanders ook meer op elkaar werden ingespeeld en een team werden. Vollvo heeft daarvan kunnen profiteren in het begin. Na een aantal matige wedstrijden konden er op woensdag 30 november weer twee puntjes worden bijgeschreven, maar Vollvo is nog niet uit de degradatiezone. 

Op woensdag 14 december, de laatste speelavond, zal men nog vol aan de bak moeten om degradatie te voorkomen. Aan de mentaliteit zal het niet liggen, misschien wel aan het ‘gevoel’ over deze allesbeslissende avond. Spannend wordt het zeker. Vollvo moet die avond aantreden tegen het hooggeplaatste Liever Sportiever en het dicht in de buurt staande Willy’s Angels. 

Wat er ook gebeurt, in januari 2023 zal Vollvo weer meedoen aan deze midweek-competitie, of het nu in de C of de D poule zal zijn. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook eens proeven aan dit leuke spelletje volleybal? Kom eens geheel vrijblijvend meedoen op de donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de sporthal aan de Van Spaenweg in Oosterbeek. Met de competitie meedoen is uiteraard geen verplichting. Kijk voor meer informatie op www.vollvo.wordpress.com.

advertentie
advertentie