De schrijvers Peter WJ Brouwer en Felicita Vos presenteerden de bezoekers van de Kreek een fraai en bijzonder boekenweekgeschenk.
De schrijvers Peter WJ Brouwer en Felicita Vos presenteerden de bezoekers van de Kreek een fraai en bijzonder boekenweekgeschenk. Dick Martens

Fraai boekenweekgeschenk

21 maart 2023 om 22:00 Overig

OOSTERBEEK In het kader van de boekenweek presenteerden de afgelopen week veel schrijvers hun boeken. Veelal deden ze dat met een signeersessie en een aanvullende ‘Meet & Greet’. Maar dat het ook verrassend anders kan bewezen de schrijvers Felicita Vos en Peter WJ Brouwer. In cultureel centrum de Kreek in Oosterbeek maakten zij de bezoekers deelgenoot van hun bijzondere boekenweekgeschenk.

Het werd een fraaie voorstelling, een fusion van literatuur, jazz, bossanova en flamenco. Beide schrijvers lazen voor uit hun laatste romans. Vos deed dat uit ‘Tussen zwarte vlinders en Brouwer uit ‘Het oog van de kraanvogel’’. Zij lardeerden hun literaire bijdragen met zang en piano- en accordeonmuziek. Het publiek genoot zicht- en hoorbaar, de schrijvers eveneens.

advertentie
advertentie