Logo rijnenveluwe.nl

Vernieuwing en ervaring op kandidatenlijst van D66 Renkum

  Politiek

Renkum - Het bestuur van D66 Renkum heeft de concept kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen onder haar leden bekend gemaakt. De komende weken bepalen de leden van D66 Renkum de definitieve volgorde van de kandidatenlijst. En de keuze is groot. Naast de ervaren zittende raadsleden staan er nieuwe namen op de lijst.

Uit alle dorpen hebben zich kandidaten beschikbaar gesteld. Jong en oud zijn op de lijst vertegenwoordigd. De jongste kandidaat is Bente Gijsbers uit Doorwerth. Zij is 17 jaar en is nu nog lid van de jongerenraad van de gemeente. Zij is een van de twee tieners op de kandidatenlijst. Maar er zijn meer nieuwe namen. Zoals Mandy Kreuzen en Fedor Cuppen uit Oosterbeek. Zij volgen de fractie al geruime tijd en brengen vanuit hun werk veel ervaring mee uit respectievelijk de zorg en het onderwijs. Uit Renkum ook een nieuwe naam: Peter Snapper.

Voorzitter Gineke van Dijk over de kandidatenlijst. 'Het is mooi om te zien dat zoveel goede kandidaten zich hebben gemeld. De lijst is een goede combinatie van ervaring en vernieuwing. Extra mooi is dat we ook jongeren zoals Bente aan D66 hebben kunnen binden'. Voor de leden van D66 een mooie uitdaging om de volgorde van de lijst te bepalen.

Zodra de leden van D66 de volgorde van de lijst hebben bepaald wordt deze ook openbaar gemaakt en zullen de kandidaten zich via de site en facebookpagina van D66 Renkum aan u voorstellen.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox