Foto: Fred Hendriks

Onherkenbaar RVW verliest met dubbele cijfers

  Sport

HEELSUM – RVW is de competitie erg slecht begonnen. Een volgens trainer Peter van den Borden ‘onherkenbare ploeg’ verloor op bezoek bij Groessen met maar liefst 11-2. Bij rust keek de ploeg uit Heelsum al tegen een 3-0 achterstand aan.

door Dick Martens

‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt’

,,Eigenlijk wil ik er niet over praten”, stamelde een ontgoochelde van den Borden. ,,Maar het hoort er ook bij. Toch gingen we met vertrouwen naar Groessen. We wisten dat het een goed ploeg is, met snelle buitenspelers, maar je dan zo af laten slachten, dat mag je natuurlijk niet laten overkomen. Dit heb ik als speler en ook als trainer nog nooit meegemaakt.”

‘Hier ga ik slecht van slapen’

Binnen drie minuten lag de 1-0 al achter doelman Dennis van Meerten. ,,Tot de 30e minuut hielden we de score beperkt, maar daarna ging het mis. Bij rust was het al 3-0 en direct na rust viel onmiddellijk de 4-0. Daarna gooiden te veel spelers het bijltje erbij neer en ging het van kwaad tot erger en verlies je met een schandalige uitslag. Daar ga ik slecht van slapen vanavond. Zo wil je de competitie niet starten.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden