CHRC-trainer Chika Okere (op archieffoto) zag ondanks de 7-0 nederlaag tegen Jonge Kracht, zeker nog lichtpuntjes bij zijn ploeg.
CHRC-trainer Chika Okere (op archieffoto) zag ondanks de 7-0 nederlaag tegen Jonge Kracht, zeker nog lichtpuntjes bij zijn ploeg. (Foto: Dick Martens)

CHRC hard onderuit tegen kampioenskandidaat Jonge Kracht

  Sport

door Dick Martens

HEELSUM – CHRC heeft het kampioenskandidaat in de 4e Klasse D, Jonge Kracht, niet echt moeilijk kunnen maken. De ploeg van trainer Chika Okere, maakte daarvoor te veel individuele fouten en daar maakten de gasten uit Huissen meer dan dankbaar gebruik van. Bij rust was de wedstrijd bij een 0-4 stand al gespeeld. In het tweede bedrijf werd de stand nog uitgebreid naar een heuse zevenklapper (0-7). Natuurlijk was Okere niet tevreden over de hoeveelheid fouten, maar toch zag hij zeker ook nog lichtpuntjes.

Geflatteerde zege

,,Natuurlijk hebben we verdiend verloren", blikt Okere terug op de verliespartij. ,,Daar zal ik niets over zeggen, maar streep je die fouten weg, dan hebben we toch bij vlagen redelijk partij kunnen bieden en vind ik de nederlaag toch wat geflatteerd. Maar natuurlijk mag je die fouten niet zomaar wegstrepen, die moeten er echt wel uit. Dat heb ik zeker in de rust nog even aangestipt. De wedstrijd was toen al wel gespeeld en was het na rust de schade beperkt te houden. Dat is redelijk gelukt. Toch zal ons spel de komende wedstrijden zichtbaar moeten verbeteren. Ik ben overtuigd dat dat gaat lukken en d punten ook wel gaan komen. Jammer is wel, dat we na die drie nederlagen op rij, al wel wat achterop zijn geraakt."

,

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden