CHRC-trainer Chika Okere (op archieffoto) zag zijn ploeg, op bezoek bij Sprinkhanen, het eerste punt pakken. Het werd in Didam 1-1.
CHRC-trainer Chika Okere (op archieffoto) zag zijn ploeg, op bezoek bij Sprinkhanen, het eerste punt pakken. Het werd in Didam 1-1. (Foto: Dick Martens)

Eerste punt voor CHRC

  Sport

Door Dick Martens

HEELSUM – CHRC heeft, na zes nederlagen, het eerste punt in het seizoen 2019-2020 bemachtigd. Op bezoek bij Sprinkhanen werd het 1-1. De bezoekers namen voor rust, door een doelpunt van Bryan van Velzen de leiding, maar zag na rust de thuisclub toch nog langszij komen.

Heer en meester

,,Natuurlijk is het mooi, dat we eindelijk van die hatelijke nul af zijn", legt trainer Chika Okere uit. ,,Toch ben ik niet helemaal tevreden, want na onze prima eerste helft en de afspraken die we in de rust hadden gemaakt over onze speelwijze na rust, was het na rust stukken minder en kregen we bovendien veel te snel die 1-1 om onze horen. Het werd toen ook een meer gelijk opgaande strijd en dat terwijl wij voor rust heer en meester waren. In het laatste kwartier kreeg Sprinkhanen ook nog een paar mooie kansen, die zij gelukkig misten. Dan mag je achteraf toch wel blij zijn met dat punt."

Vertrouwen

Okere ziet de komende wedstrijden met vertrouwen tegemoet. ,,We hebben de afgelopen weken ploegen moeten bestrijden, die ik kansen toedicht om in de top te gaan eindigen. Tegen de ploegen die wij de komende weken gaan treffen zie ik mogelijkheden voor ons. Maar dan moeten we twee helften goed spelen en niet zoals vanmiddag, maar één."

Meer berichten