CHRC-trainer Chika Okere (midden, op archieffoto) zag zijn ploeg in Heelsum met 3-3 gelijkspelen tegen Loo. Toch was Okere allerminst tevreden over het optreden van zijn ploeg.
CHRC-trainer Chika Okere (midden, op archieffoto) zag zijn ploeg in Heelsum met 3-3 gelijkspelen tegen Loo. Toch was Okere allerminst tevreden over het optreden van zijn ploeg. (Foto: )

Puntendeling voor CHRC, maar frustratie bij trainer Okere

  Sport

door Dick Martens

HEELSUM - HEELSUM – CHRC, momenteel de hekkensluiter van de 4e Klasse D, verdubbelde in het thuisduel het puntenconto. De ploeg van trainer Chika Okere sleepte tegen het bezoekende Loo het tweede punt uit het vuur. Na een ruststand van 2-2, werd het op Sportpark Wilhelmina in Heelsum, uiteindelijk 3-3.

'Je kunt het verslag telkens kopiëren'

Toch was Okere na afloop allerminst tevreden. ,,Je kunt het verslag van vorige week en de weken ervoor eigenlijk gewoon kopiëren", liet hij weten. ,,Het is bijna wekelijke hetzelfde liedje. Voetballend zijn wij praktisch nooit de mindere, maar ook vanmiddag geven we de doelpunten gewoon cadeau ne scoort de tegenstander ook nu weer 'uit het niets'. Dat is zo frustrerend."

De frustratie overheerst

CHRC kwam in de 24e minuut, door een doelpunt van Dada Pina Mendes verdiend aan de leiding, maar al snel stond ook de gelijkmaker alweer op het scorebord. Toch kwam CHRC goed terug en nam opnieuw de leiding, al kreeg het daarbij de hulp van een verdediger van Loo (2-1). ,,Maar ook nu konden we die voorsprong niet lang vasthouden", mopperde Okere. ,,Terwijl wij heersten, ligt ineens die gelijkmaker weer achter onze keeper en ga je met 2-2 de rust in. ,,Ook na rust spelen we zeker niet slecht, maar kwamen we zelfs op achterstand en mochten we uiteindelijk nog van geluk spreken, dat we vlak voor tijd de 3-3 (doelpunt: Callyon Meijer) nog scoren. Toch overheerst bij mij de frustratie over de manier waarop wij eigenlijk gewoon de winst uit handen hebben gegeven."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden