CHRC-trainer Chika Okere (op archieffoto) zag zijn ploeg in- en tegen Angeren met 4-1 onderuit gaan.
CHRC-trainer Chika Okere (op archieffoto) zag zijn ploeg in- en tegen Angeren met 4-1 onderuit gaan. (Foto: Dick Martens)

Nog altijd geen winstpartij voor CHRC

  Sport

HEELSUM – Bij CHRC wacht men nog altijd op de zondagmiddag dat er eindelijk eens een overwinning gevierd kan worden. Ook in- en tegen middenmoter Angeren slaagden de volgelingen van trainer Chika Okere daar niet in. Nog altijd wordt het bij vlagen goede voetbal van de ploeg uit Heelsum, door eigen onvermogen letterlijk onderuitgehaald. Dat was in Angeren niet anders. Veel te snel werd er tegen een 2-0 achterstand aangekeken, waardoor de missie, de jacht op de eerste drie punten, eigenlijk al in een veel te vroeg stadium tot mislukken gedoemd was. Hoewel de gasten door een doelpunt van Brian van Velsen nog voor rust de aansluitingstreffer scoorden, ging het in het tweede bedrijf toch weer mis en kon de terugreis met een uiteindelijke 4-1 nederlaag aanvaard worden.

door Dick Martens

Wel de complimenten, niet de punten

,,Het is nog altijd en te veel hetzelfde liedje", somberde Okere na de twaalfde nederlaag. ,,Bij vlagen spelen we gewoon goed voetbal, krijgen we de complimenten van de tegenstander, verbazen zij zich waarom wij onderaan de 4e Klasse D staan, maar staan wij uiteindelijk toch weer met lege handen en zonder punten. Dan zijn we klaar en zit de zondag er weer op."

'Toch komen er zeker punten'

Maar ondanks al die somberheid houden Okere en zijn selectie de moed er toch nog in. ,,Het feit, dat we gewoon goed kunnen voetballen, zeker ook met de aanwinsten die in de winterstop zijn aangesloten, dat de trainingsopkomst prima is en er nog altijd passie en beleving is, houdt ons op de been. Ik heb het dit seizoen al vaker gezegd: 'Als die individuele fouten eruit gaan en wij voetballend ons niveau blijven halen, dan komen er zeker punten'. Helaas was dat vanmiddag tegen Angeren nog niet het geval."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden