Mike Vermeij (midden) in actie voor RVW. Volgend seizoen gaat hij het doel verdedigen bij VV Bennekom
Mike Vermeij (midden) in actie voor RVW. Volgend seizoen gaat hij het doel verdedigen bij VV Bennekom (Foto: Fred Hendriks )

RVW-doelman Mike Vermeij maakt overstap naar VV Bennekom

  Sport

RENKUM - Voetbalvereniging Bennekom heeft wederom nieuwe spelers vastgelegd voor het komende seizoen. Elias Boumkass (24) komt over van eersteklasser SC NEC uit Nijmegen en Renkumer Mike Vermeij (24), die momenteel bij het in de vierde klasse uitkomende RVW onder de lat staat, maakt eveneens de overstap.

door Dick Martens

Talentvolle buitenspeler

Boumkass is een talentvolle, snelle en technisch vaardige buitenspeler. Het afgelopen seizoen was hij in de eerste klasse goed voor 19 doelpunten en dit seizoen kwam hij tot dusver tot zes doelpunten. In de jeugd verdedigde hij de kleuren van Union en De Treffers en na een tussenjaar bij USV Hercules in Utrecht, speelt hij vanaf het seizoen 2014-2015 bij SC NEC in Nijmegen.

Geen onbekende in Bennekom
Daarnaast komt keeper Mike Vermeij. Vermij is een talentvolle (regionale) doelman, die vorig jaar een prominente rol speelde in het kampioenschap van RVW. Maar hij heeft nu de ambitie uitgesproken om te gaan bekijken waar zijn sportieve plafond ligt. Bennekom laat via de website weten, blij te zijn dat Vermeij dat bij VV Bennekom gaat doen. Vermeij is overigens geen onbekende in Bennekom, aangezien hij als automonteur in Bennekom werkt.

Mike Vermeij gaat samen met Christian de Haan en Luciano van Ommeren het trio selectiekeepers vormen. Mike vervangt Sietze Schiphorst die door opleidings- en werkverplichtingen niet langer ieder weekend meer beschikbaar is. Sietze blijft echter wel lid van VV Bennekom.

Eerder werd al bekend gemaakt, dat Melchior Onderstal en Mike Jansen van WAVV gaan overstappen naar Bennekom. Ook Fabian Beukhof is vast gelegd voor komend seizoen. De 'linkspoot' keerde afgelopen jaar terug van PEC Zwolle.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden