CHRC-trainer Chika Okere (op archieffoto) zag zijn ploeg, op bezoek bij titelkandidaat Jonge Kracht fors onderuit gaan. Het werd in Huissen 7-0.
CHRC-trainer Chika Okere (op archieffoto) zag zijn ploeg, op bezoek bij titelkandidaat Jonge Kracht fors onderuit gaan. Het werd in Huissen 7-0. (Foto: Dick Martens)

CHRC fors onderuit bij titelkandidaat Jong Kracht

  Sport

HEELSUM – CHRC heeft in Huissen titelkandidaat in de 4e Klasse D, Jonge Kracht, geen pijn kunnen doen. Daarvoor was het kwaliteitsverschil tussen de nummer twee en de hekkensluiter uit Heelsum te groot. Bij rust leidde de thuisploeg al met 3-0, door kwamen na rust nog eens vier treffers bij: 7-0.

door Dick Martens

'Het leek wel MASH'

,,Toch speelde we voor rust aardig met Jonge Kracht mee”, legt trainer Chika Okere uit. ,,Maar door twee erg ongelukkige doelpunten kwamen toch op een 2-0 achterstand. Het eerste doelpunt was 100% buitenspel en bij de 2-0 ‘klutste’ ongelukkig binnen. Dan is de wedstrijd eigenlijk al gespeeld, zeker als je dan ook nog met een 3-0 achterstand de rust ingaat. Na rust leek het bij ons wel een aflevering van MASH. We verloren, nadat Michel Angelo (Geutjes) en Angelo (Vlastuin) voor rust al met blessures waren uitgevallen, ook nog eens Jelle Peters. Helaas had ik maar de beschikking over twee wisselspelers, zodat we de wedstrijd ook nog eens met zijn tienen uit moesten spelen. Ja, dan kan je het tegen een ploeg als Jonge Kracht zeker vergeten.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden