Bob Jansen tekende onlangs een contract bij CHRC. Hij wordt ingaande het seizoen 2020-2021 de nieuwe trainer. Inmiddels is hij al druk bezig om de nieuwe selectie 'op orde' te brengen. Eén van de nieuwelingen is Arjan Intezar (op archieffoto in actie voor CHRC), die na een uitstapje bij OVC '85 weer terugkeert op het oude nest.
Bob Jansen tekende onlangs een contract bij CHRC. Hij wordt ingaande het seizoen 2020-2021 de nieuwe trainer. Inmiddels is hij al druk bezig om de nieuwe selectie 'op orde' te brengen. Eén van de nieuwelingen is Arjan Intezar (op archieffoto in actie voor CHRC), die na een uitstapje bij OVC '85 weer terugkeert op het oude nest. (Foto: Dick Martens)

Nieuwe selectie CHRC krijgt nu al vorm

  Sport

HEELSUM – Natuurlijk wordt het nieuws deze dagen bijna volledig beheerst door het Corona-virus. En natuurlijk volkomen terecht. Ook ‘de sport’ wordt getroffen. Competities liggen stil en het is nog maar de vraag of de KNVB de tijd en de ruimte krijgt om de al die wedstrijden nog te kunnen laten spelen. Wat toch wel met enige zekerheid te stellen is, is dat de competitie 2020-2021 regulier van start kan gaan en er met volle overgave door spelers en trainers gewekt gaat worden aan nieuwe doelen. Veelal gebeurt dat met nieuwe spelers. Dat zal zeker bij CHRC het geval zijn. Onlangs tekende Bob Jansen er, als nieuwe trainer een contract. Vanaf dat moment ging de nieuwe roerganger op zoek naar eventuele versterkingen. En met succes, want inmiddels zegden maar liefst acht spelers toe, de selectie te komen versterken.

door Dick Martens

Drie broederparen

Opvallend daarbij is, dat het maar liefst drie broederparen betreft. ,,Ja, dat is bijzonder, toch”, aldus Jansen. ,,Van OVC ’85 komen Khaiber en Arjan Intezar, de gebroeders Jordy en Mike Krol komen van Harskamp (waar Jansen ook hoofdtrainer is geweest, DM). De broers Joëll en Daniël Hendriks stappen over van Oranje Wit uit Elst (Utrecht). Daarnaast komen ook de keeper van GVC uit Wageningen, Kostas Oroilidis en Ali Osman van Duno uit Doorwerth naar CHRC."

Prima gevoel

Jansen is verheugd over de stappen die hij, samen met Jacques Westland, lid van de Technische Commissie van CHRC nu al heeft kunnen zetten. ,,We hebben goede gesprekken met de nieuwelingen gehad en snel spijkers met koppen kunnen slaan. Inmiddels zijn er ook al gesprekken gevoerd met een aantal huidige selectiespelers. Daarvan hebben Angelo Vlastuin, Valdemar Groenevelt, Marcello van Raath, Dada Pina Mendes, Paulie Kraus en Remco van Weij. Met een aantal andere selectiespelers komen er nog vervolggesprekken. Maar door de maatregelen rondom het Corona-virus is het lastig om spelers nog te kunnen en mogen spreken, omdat alles ‘op slot zit’. De contacten via Jacques en mij gaan nu weliswaar telefonisch, maar de definitieve afstemming moet er nog komen. Toch kijk ik tevreden terug op de inmiddels behaalde resultaten. Het geeft mij al een prima gevoel.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden