Hannes Rensen (met bal) en Lenie Onderstal (links) vormden jarenlang een gevreesd aanvalsduo bij CHRC. Beiden keren komend seizoen, van ONA '53, weer terug op het oude nest.
Hannes Rensen (met bal) en Lenie Onderstal (links) vormden jarenlang een gevreesd aanvalsduo bij CHRC. Beiden keren komend seizoen, van ONA '53, weer terug op het oude nest. (Foto: )

Aanvallers Onderstal en Rensen weer terug op oude ‘CHRC-nest’

  Sport

HEELSUM – Terwijl de Corona-crisis een streep heeft gezet door onder andere het amateurvoetbal, wordt door de diverse clubs het vizier al gericht op komend seizoen. Uiteraard in de hoop, dat er dan weer ‘normaal’ gevoetbald kan gaan worden. Zo ook bij CHRC. Daar werd onlangs de nieuwe trainer, in de persoon van Wageninger Bob Jansen gepresenteerd. De opvolger van Chika Okere, ging direct in de weer om zijn selectie voor volgend seizoen ‘een gezicht te geven’. Na een kleine adempauze werden alweer een drietal nieuwelingen aan de selectie toegevoegd, waarvan twee ‘oude bekenden’. Van ONA ’53 keren namelijk het aanvalsduo Lenie Onderstal en Hannes Rensen op het oude nest terug.

door Dick Martens

Gevreesd aanvalskoppel

In een eerder stadium versterkte CHRC zich al met Khaiber en Arjan Intezar (OVC ’85), Jordy en Mike Krol (Harskamp), Joëll en Daniël Hendriks (Oranje Wit), Kostas Oroilidis (GVC) en Ali Osman (Duno). Daar komen nu dus Lenie Onderstal en Hannes Rensen bij. Beiden vormden in het verleden al eens een meer dan gevreesd koppel in de aanval van CHRC. Het duo en de overige nieuwelingen krijgen ook nog Mitchel Valkhof als nieuwe teamgenoot. De middenvelder, die onder andere speelde bij Redichem, OVC ’85, DIO ’30 en ONA ’53 komt over van ‘buurman’ RVW.

'Eerst gezond uit de crisis komen'

,,De selectie begint al aardig vorm te krijgen”, aldus Jansen. ,,Naast de nieuwelingen hebben ook spelers die vorig jaar in de selectie zaten, zoals Richard Budding, Angelo Vlastuin, Valdemar Groenevelt, Marcello van Raath, Dada Pina Mendes, Paulie Kraus, Jordy Kruissink en Remco van Weij al aangegeven te blijven. Het is nu al een mooie groep, waar we mee aan de slag kunnen gaan. Ik kijk dan ook al enorm uit naar het moment dat we daadwerkelijk weer aan de slag. Maar uiteraard is het nu van belang, dat we met zijn allen gezond door de huidige crisis komen.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden