Marco van Ginkel (op archieffoto, als Vitessespeler in het seizoen 2012-2013) kocht ook een aantal seizoenkaarten om zijn oude club te steunen.
Marco van Ginkel (op archieffoto, als Vitessespeler in het seizoen 2012-2013) kocht ook een aantal seizoenkaarten om zijn oude club te steunen. (Foto: Dick Martens)

(Oud-)spelers steunen Vitesse en nemen ruim honderd seizoenkaarten af

  Sport

ARNHEM - Onlangs is Vitesse gestart met de seizoenkaartcampagne ‘Motten ze Dan’. De afgelopen periode ontving de club veel positieve reacties van supporters, partners en businessclub-leden. ,,Het is fantastisch om te zien dat al bijna 2.500 Vitessenaren hun seizoenkaart hebben verlengd! Je seizoenkaart verlengen kan nog altijd via www.geelswert.nl", aldus een woordvoerder van Vitesse. ,,Onder meer Martin Odegaard (Real Sociedad), Nemanja Matic (Manchester United) en Bryan Linssen hebben seizoenkaarten van Vitesse gekocht en gedoneerd aan Vitesse Betrokken, om zo hun (oude) club te steunen."

door Dick Martens

Seizoenkaarten voor de helden van de zorg

De (oud-)spelers hebben de handen ineen geslagen voor een prachtig initiatief. ,,Zij willen, juist in deze tijd, de club door deze moeilijke periode heen helpen. Samen met hen en onze supporters is een actie gestart waarbij zij seizoenkaarten kopen die ze vervolgens doneren aan Stichting Vitesse Betrokken." Vitesse Betrokken gaat deze seizoenkaarten verdelen onder gezinnen, supporters en instanties die om uiteenlopende redenen niet in staat zijn zelf een seizoenkaart te kopen. Ook komt een deel van deze seizoenkaarten ten goede aan de helden van de zorg. Dankzij dit initiatief steunen de Vitessenaren zowel de club, Vitesse Betrokken alsook de maatschappij.

Ook Marco van Ginkel en Davy Pröpper kochten seizoenkaarten

,,Wij zijn dan ook trots te kunnen melden dat naast Bryan Linssen, Nemanja Matic  en Martin Odegaard ook Christian Atsu (Newcastle United), Marc van Hintum, Igor Gluscevic en Paulo Rink al seizoenkaarten hebben afgenomen. Ook supportersgroep Vak 212 omarmde het idee. Via hen hebben Marco van Ginkel (Chelsea) en Davy Pröpper (Brighton & Hove Albion F.C.) seizoenkaarten afgenomen. En natuurlijk hebben ook de Vitesse Legends een duit in het zakje gedaan." Die acties hebben er in geresulteerd dat dankzij al deze Vitessenaren nu al meer dan honderd seizoenkaarten zijn afgenomen. ,,Wij willen alle (oud-)spelers uiteraard bedanken voor hun steun aan de club."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden