Tessa Dekkers, slaapcoach in Oosterbeek
Tessa Dekkers, slaapcoach in Oosterbeek Aljo Hartgers

Beter slapen kan je leren

30 september 2021 om 17:32 Zakelijk Deel je nieuws

Een goede nachtrust is essentieel voor je hele leven, denk aan je gezondheid, je werkprestaties en je humeur. Als goed slapen niet vanzelfsprekend is, kan je dat leren.

In oktober en november geef ik een serie gratis webinars over wat goed slapen is en wat er wel en niet werkt om beter te slapen. Elk webinar duurt een half uur, lekker kort dus. Tijdens het webinar kun je live vragen stellen via chat. Terugkijken kan tot een week na het live webinar. Je kunt er eentje volgen of allemaal.

Maandag 18 oktober om 19.30 uur: Dit is goede slaap en hierom is het belangrijk. Na dit webinar weet je wat de functie van slaap is, wat er gebeurt als we slecht slapen en hoe goede slaap eruit ziet. En dat is niet persé die 8 uur voor iedereen.

Maandag 8 november om 19.30 uur: Stop met proberen om goed te slapen. Ik vertel je wat mensen zoal inzetten tegen hun slaapprobleem en waarom dat allemaal niet of maar tijdelijk werkt. Je mag dus stoppen met proberen om in slaap te vallen en ik leg uit hoe dat zit.

Maandag 22 november om 19.30 uur: Dit is nodig om wél goed te slapen. Na dit webinar begrijp je wat wél werkt om beter te slapen. Ik verklap alvast dat het gaat om minder doen in plaats van meer. Dat klinkt goed als je kijkt naar je volle agenda en to do lijstje(s), toch?

Aanmelden via: https://www.slaapwaarde.nl/webinar-beter-slapen/

Tessa Dekkers, slaapcoach in Oosterbeek

advertentie
advertentie