Geurt Robbers (links) wordt door RVW-voorzitter Dick van Deest gehuldigd vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap.
Geurt Robbers (links) wordt door RVW-voorzitter Dick van Deest gehuldigd vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap. Dick Martens

RVW huldigt jubilarissen

11 januari 2022 om 21:55 Overig

RENKUM Door de nog altijd aanhoudende Corona-pandemie werden bij veel verenigingen noodgedwongen de Nieuwjaarsbijeenkomsten geschrapt. Hiermee kwam ook de gelegenheid om trouwe leden voor hun langjarige lidmaatschappen te huldigen te vervallen. RVW-voorzitter Dick van Deest wilde dat toch niet zomaar voorbij laten gaan. Hij stapte afgelopen zaterdag in de auto, laadde de bloemen in om die vervolgens samen met de jubileum-spelden bij een kwartet trouwe leden thuis te gaan overhandigen. Dat deed hij als eerste bij Geurt Robbers, die de versierselen en een mooie ruiker, voor een maar liefst 50-jarig lidmaatschap kreeg.

Dick Martens

Robbers doorliep alle jeugdelftallen, maakte furore in het eerste team, maar was daarnaast ook een gewaardeerd jeugdleider, een betrokken vrijwilliger en zeker ook een liefhebber van ‘de derde helft’. ,,RVW is en zal altijd mijn club blijven”, aldus de blij verraste jubilaris. ,,Ik kom er nog steeds graag.” De overige jubilarissen die door voorzitter van Deest werden onderscheiden waren: Eelco de Jong en Wout Rozeboom (beiden 25 jaar lid) en Rob Rademaker (40 jaar lid).

advertentie
advertentie