Filosoferen is lit!

27 september 2021 om 20:40

WAGENINGEN Filosofie is hot en happening en helemaal niet zo vaag en saai als je misschien denkt. Wil je filosoferen eens proberen? Kom dan op vrijdag 1 oktober om 18.45 uur naar de bblthk. Meld je aan voor een plekje op www.bblthk.nl/agenda..


Deze gesprekken voor jongeren van 16 tot en met 21 jaar zijn elke laatste vrijdag van de maand in de bblthk onder leiding van Paul Lemmens. De gesprekken gaan over van alles en nog wat gaan en zijpaden geven vaak interessante wendingen. Paul: “Het fijne is dat er geen beslissingen hoeven te worden genomen, geen doel gehaald, geen conclusie getrokken. In een gesprek is iedereen gelijk en heeft iedereen evenveel te zeggen. Van samen filosoferen krijg je energie.”

Woeste Herfstavond

OOSTERBEEK Op zaterdagavond 16 oktober staan de deuren van de Concertzaal weer wagenwijd open voor iedereen die wil dansen, feesten en ontmoeten. Na alle maatregelen van afgelopen periode wordt dit het eerste grote feest in Oosterbeek en daarbij wordt flink uitgepakt met Coverband THUNK! Deze band haalt daadwerkelijk alles uit de kast. Met maar liefst elf mannen en vrouwen zijn ze niet te missen en wordt daadwerkelijk iedere centimeter van het podium in de Concertzaal benut. Van gloednieuwe songs tot de gouwe ouwe hits.


Gasten genieten van deze waanzinnige 11-koppige band, met een te gekke vijfkoppige blazerssectie, die samen covers ten gehore brengen die knallen. Van ’60s soul tot ’70s rock, ’80s disco, ’90s alternative en ’00s R&B. Een Woeste Herfstavond om te dansen, feesten en te ontmoeten onder het dak van de 150 jaar oude concertzaal. 

De organisatie van deze avond is in handen van Stichting Cultuur & Co. De stichting heeft als doelstelling culturele activiteiten te organiseren in de Concertzaal Oosterbeek. Van kindervoorstellingen tot klassieke concerten en van muziekavonden tot aan theatervoorstellingen. 


Kijk voor meer informatie en voor tickets op www.concertzaal-oosterbeek.nl.