Henk van Lonkhuijsen en Anneke van Lonkhuijsen-Boes ontvingen een koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Agnes Schaap.
Henk van Lonkhuijsen en Anneke van Lonkhuijsen-Boes ontvingen een koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Agnes Schaap. berrydereusfotografie.nl

Koninklijke onderscheiding voor echtpaar Van Lonkhuijsen-Boes

2 november 2021 om 12:05 Overig

RENKUM Op vrijdag 29 oktober om 16.00 uur ontvingen Henk van Lonkhuijsen en Anneke van Lonkhuijsen-Boes een koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Agnes Schaap. Ze krijgen het lintje voor hun tomeloze inzet voor de Stichting Voedselallergie.

Het echtpaar heeft zich sinds 1987 met hart en ziel ingezet voor de Stichting Voedselallergie. Ze vormden het hart van de stichting en hebben in bijna 35 jaar enorm belangrijk werk verricht. Niet alleen voor patiƫnten en lotgenoten, maar ook voor organisaties als ziekenhuizen en wetenschappers op het gebied van voedselallergie. Ze waren niet alleen actief als redacteur en eindredacteur voor het blad Allergie en Voeding, maar ze waren voor velen in dit complexe vakgebied ook een belangrijke vraagbaak. Het belangeloos delen van kennis en ervaringen vonden zij vanzelfsprekend. Ze stonden aan de wieg van het kwartaalblad en ze hebben dit blad stap voor stap tot professionele hoogte gebracht.