Voetbal

31 oktober 2021 om 18:57


CHRC, Redichem en RVW lijden alle drie forse nederlagen

RENKUM Het was voor de drie bespelers van Sportpark Wilhelmina een slecht weekend. Zowel CHRC, Redichem en ook RVW leden forse nederlagen. CHRC keerde met een 7-0 verlies terug uit Ede, waar Fortissimo veel te sterk was voor de ploeg van trainer Chris van de Peppel. Ook de collega-trainers Maarten Kerkhof (Redichem) en Peter van den Borden (RVW) zagen dat hun discipelen hun meerdere moesten erkennen in respectievelijk DVOV en Veluwezoom. Saillant detail beide wedstrijden werden gespeeld op Sportpark De Pinkenberg in Rozendaal en beide duels eindigden in 5-2 voor de thuisclubs.

„We kregen een onvervalste zevenklapper om onze oren”, verzuchtte CHRC-trainer Chris van de Peppel. „En dat was niet eens geflatteerd. Ze hebben ons alle hoeken van het veld laten zien. Tegen een dergelijke ploeg moet je allereerst topfit zijn en zeker ook compleet. Wij waren in beide gevallen verre van dat."

„Weer komen we snel met 1-0 achter", analyseert Redichem-trainer Kerkhof. ,,En speel je een slap eerste half uur. Wij moeten het hebben van voor elkaar werken. Daar schortte het aan. Jammer, maar we geven zeker nog niet op.” RVW gaf na een ruststand van 0-0 een 2-0 voorsprong uit handen. Ik had echt het gevoel, dat we zouden gaan winnen”, aldus Van den Borden. ,,Toch gingen we te veel achteruit voetballen en kwam Veluwezoom terug naar 2-2. Door een rode kaart van Bart Hendriks kwamen we daarna ook nog eens met 10 man te staan. Toen was het met onze weerstand gebeurd."