Solidez Welzijn levert kwaliteit

27 september 2021 om 14:37

WAGENINGEN Solidez is opnieuw gecertificeerd voor het kwaliteitskeurmerk van Sociaal Werk Nederland. Het Kwaliteitslabel Sociaal Werk staat voor sterk sociaal werk. Dit label laat zien dat Solidez sociaal werk van hoge kwaliteit levert die aantoonbaar voldoet aan de waarden en normen van de branche.


Om dit kwaliteitslabel te behalen wordt een drietal onderdelen getoetst: het vakmanschap van sociaal werkers, het effect van hun dienstverlening voor burgers en tot slot of de organisatie faciliterend en lerend is met een gezonde bedrijfsvoering en adequate besturing. 


In 2019 behaalde Solidez voor het eerst dit keurmerk. Elke twee jaar wordt er opnieuw getoetst om tot voortdurende verbetering en vernieuwing te komen. Solidez heeft op alle punten positief gescoord en de auditors, dat zijn onafhankelijke toetsers die de activiteiten en de resultaten van de organisatie onderzoeken en evalueren, waren onder de indruk van de betrokkenheid en het vakmanschap van de medewerkers. 

Solidez werkt op gebied van kwaliteit 

samen met drie andere welzijnsorganisaties in de regio: Malkander uit Ede, Forte Welzijn uit Overbetuwe en Groesbeek en met Mozaïek uit Tiel. Deze samenwerking biedt de gelegenheid om van elkaar te leren en samen te ontwikkelen.


Kijk voor meer informatie op de website.

w www.solidez.nl