Afbeelding

Bezorgers gezocht

27 september 2021 om 13:01

WAGENINGEN De Stad Wageningen zoekt bezorgers voor vrijkomende wijken tegen een goede betaling. Heb je interesse en kun je op woensdag bezorgen? Stuur dan een e-mail met je gegevens naar info@hakdistriservice.nl en we nemen contact met je op.

Burendag wijkSahara

WAGENINGEN In de wijk Hamelakkers, ook wel ‘De Sahara’ genoemd, werd op zaterdag 25 september door vijf straten de burendag gevierd in een gezamelijk project. Onder het motto ‘maak kennis met je buurt’, waren er verschillende oases ingericht met elk een eigen thema. Als een ware karavaan trokken ruim 200 bewoners ’s middags langs de muziek en dans oase, sport enspel-oase, creatieve oase, kennis-oase en groen en duurzaam-oase. Bij de ‘Streetbattle’ in de sport en spel oase ging de Englaan er met de wisselbokaal vandoor. Verder werd er geknutseld, was er muziek, en deelden verschillende wijkbewoners hun kennis, waaronder over een mooi project over ‘Lupine-kweek voor een betere wereld’.

De dag werd afgesloten met een gezamenlijke benefiet-maaltijd, waarin natuurlijk ook lupine verwerkt was. Dankzij deze maaltijd werden er ruim honderd maaltijden gedoneerd aan de Voedselbank. Daar bovenop doneert Food of Cultures vanuit dit project nog eens vier tablets aan het AZC. Meer info vindt je op www.saharaburen.nl


Fashion Weekend 

WAGENINGEN Deze week staan de Wageningse modewinkels extra in the picture. Met op woensdagavond 29 september in de Grote Kerk op de Markt een grote modeshow en op zaterdag 2 en koopzondag 3 oktober wordt het Wageningen Fashion Weekend voor het tweede jaar gehouden. In de Grote kerk wordt er vanavond door de deelnemende modewinkels een spetterende modeshow georganiseerd. Vervolgens staan de mode- en schoenwinkels dit weekend klaar om de laatste mode te tonen en inspireren de bezoekers met de nieuwste collectie. En shoppen is tijdens het Fashion Weekend nog eens extra aantrekkelijk. Bij besteding van 50 euro in de deelnemende mode- en schoenwinkels ontvangen klanten namelijk een voucher voor een Proef Wageningen cadeaubon ter waarde van 10 euro.  Op de Markt staat op 2 en 3 oktober een speciale Proef Wageningen cadeaubon truck waar de vouchers op deze dagen zijn in te wisselen voor de cadeaubonnen. Alle deelnemende winkels zijn te vinden op wageningencentrum.nl.


Afbeelding