Informatieavond Buddy to Buddy

2 november 2021 om 08:55

WAGENINGEN Buddy to Buddy Wageningen is een initiatief van de stichting Welkom in Wageningen en zet zich in om nieuwkomers uit het isolement te halen. Ze koppelen Nederlanders aan nieuwkomers aan de hand van gemeenschappelijke interesses en/of hobbies. Zij gaan een traject van vier maanden in waar zij elkaar beter gaan leren kennen. Vaak onstaan er mooie vriendschappen. Op dinsdag 9 november is de laaste informatieavond van dit jaar. De informatieavond begint op 19.30 uur en duurt tot 20.30 uur. Op deze avond is het mogelijk om al je vragen te stellen. Zaterdag 28 november starten we de laatste Buddyronde van dit jaar hiervoor kan je je opgeven via de website van Welkom in Wageningen. 

Voor meer informatie kun je ook bellen: 06 84957366.  

w https://www.welkominwageningen.nl                              .

Expositie Coloratectura

WAGENINGEN In galerie Lucia Novalis aan de Nudestraat 9 in Wageningen is tot en met 21 november de nieuwe expositie ‘Coloratectura’ te bewonderen, met werk van kunstenaar, architect en meubelontwerper Carlos Silva.


Sinds de in Colombia geboren en getogen Carlos in 1999 naar Berlijn verhuisde, evolueerde het stadslandschap op natuurlijke wijze zijn creatieve richting. Zijn eerdere werken verkennen zijn persoonlijke en architecturale observaties van de stad, overgebracht via een aantal media: schilderkunst, installatie en beeldhouwkunst.


Carlos blijft zich concentreren op geometrie en klassieke proporties, een verdere invloed van zijn architecturale geest. Zijn werkwijze is een nevenschikking van controle en toeval, die doet denken aan oude kalligrafie-idealen. Elke penseelstreek heeft een gecontroleerde precisie, evenals de vloeiendheid van de lijn en de spontaniteit van de pols. Hij gebruikt veel levendige kleuren in zijn werk, waarbij elke tint ook zorgvuldig wordt gekozen en in de compositie wordt geplaatst. Deze combinatie van gebaren, vormen en kleuren vormt Carlos' architecturaal geabstraheerde oeuvre. Meer dan 55 werken zijn te zien tijdens deze expositie. 


Kijk voor meer informatie op de website.

w www.lucianovalis.nl.

Nieuwe
wandelgroep

RENKUM Houdt u van wandelen in uw eigen omgeving, maar doet u dit liever niet alleen? En wandelt u graag tussen de 10 en 15 kilometer in de verschillende dorpen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst voor een nieuwe wandelgroep op donderdag 18 november om 10.30 uur in Doelum aan de Hogenkampseweg 45 in Renkum.


Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan bij buurtsportcoach Gaia van Deursen via 06-51639430 of g.van.deursen@renkum.nl.